Ministar Stefanović postupio po zahtevu Nove stranke

Ministar Stefanović postupio po zahtevu Nove stranke

Pohvaljujemo odluku ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića da postupi po našem zahtevu i zabrani radikalsko divljanje i veličanje zločina u Hrtkovcima 6. maja.

Povratak osuđenog zločinca Vojislava Šešelja na mesto zločina – u Hrtkovce, odakle je huškao na progon Hrvata - da bi ponovo mitingovao i svoje radikalske jurišnike podstrekivao na mržnju i izazivanje haosa, morao bi da bude osuđen od strane svakog racionalnog čoveka.

Razumemo da je ministru unutrašnjih poslova bilo naročito teško da se zvanično ogradi od divljaštva svog političkog oca, pogotovu imajući u vidu da on, kao i ostatak radikalskog podmlatka oličenog u SNS, prećutno ohrabruje takvo sramotno delovanje. Otuda i pohvaljujemo njegov napor da se otrgne ličnom uverenju i postupi onako kako smo zahtevali – profesionalno, u skladu sa funkcijom koju obavlja.

Poručujemo Stefanoviću da ostane na današnjem kursu i ubuduće, te da manje služa sebe i svog stranačkog šefa, a više Novu stranku. Ukoliko tako postupi, verujemo da će ministarstvo koje vodi biti na dobrom putu da se obračuna sa huliganima, ekstremistima i svim vidovima kriminala koji razjedaju Srbiju.

mm

Press služba

Leave a Reply

Close