Mladenović: Da li palilulska pijaca ne radi zato što su Vesić i Jovičić zaboravili trafostanicu?

Mladenović: Da li palilulska pijaca ne radi zato što su Vesić i Jovičić zaboravili trafostanicu?

Predsednik Gradskog odbora Nove stranke Beograd Branko Mladenović podsetio je na problematiku rekonstrukcije palilulske pijace, upitavši gradsku i opštinsku vlast koji je razlog što ista, ni dve godine nakon početka radova, i dalje nije u funkciji.

Istakavši da je ona bila ne samo jedina zelena pijaca u tom kraju grada, već i višedecenijski simbol opštine Palilula, Mladenović je podsetio na pogubnost odluke večitog zamenika gradonačelnika Gorana Vesića i "poznatog palilulskog neimara" i predsednika opštine Aleksandra Jovičića da je rekonstruišu po uzoru na moderne, evropske pijace.
 
"Razlika je" samo" u tome što ova naša još ne radi. Prvi rok je istekao u martu, drugi u junu, treći u septembru ove godine i ništa se nije desilo. Prema informacijama koje je Nova stranka dobila iz Elektrodistribucije, pomenuti dvojac bez kormilara je tokom rekonstrukcije zaboravio jedan "sitan detalj" - trafostanicu koja će objekat da napaja strujom", objasnio je prvi čovek Beogradskog odbora NOVE.
 
Mladenović za kraj zahteva odgovor nadležnih da li je pomenuto razlog tolikog kašnjenja, kao i kada će Palilulci ponovo na usluzi imati pijacu, čiju su famoznu rekonstrukciju otpočeli, a nikako da je završe.
 
mm

Press služba

Related Articles

Leave a Reply

Close
Close

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Close

Close