Mladenović: Građani leve obale Dunava ponovo obmanuti za izgradnju kanalizacije

Mladenović: Građani leve obale Dunava ponovo obmanuti za izgradnju kanalizacije

Predsednik Gradskog odbora Nove stranke Beograd Branko Mladenović osvrnuo se danas na rebalans budžeta Grada Beograda, donet 2. aprila, iz kojeg je izbrisana stavka o izgradnji kanalizacije na levoj obali Dunava.

Kako je podsetio Mladenović, predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji navodno "nikada ne laže", lično je meštanima Koteža prošle godine, tokom poplava, obećao kanalizaciju, zbog čega se postavlja pitanje šta se desilo sa tim projektom.

"Svestan sam da je pandemija koronavirusa usporila ceo svet i da će neke stvari morati da sačekaju, ali zar radovi nisu mogli da krenu na jesen? Da li je moguće da je Vučić lagao, a da se njegovim lažima priključio i večiti zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić, koji je prvo stavio u budžet taj projekat, pa se istim hvalio na flajeru koji je slao građanima uz Infostan, a sada se ispostavilo da od toga nema ništa", ukazuje predsednik Gradskog odbora NOVE Beograd, i sam građanin leve obale Dunava.

Upitavši da li je moguće da aktuelni režim iste smatra "građanima drugog reda", Mladenović je dodao i da njegovi sugrađani ne zaboravljaju ni lažna obećanja o kanalizaciji, ni neredovan gradski prevoz, ni neodnošenje smeća.

"Da li Vesić zaista misli da će, u slučaju da se dese poplave kao prošlog leta, organizovati na levoj obali koncerte da pomogne građanima? Ili će konačno da shvati da je neko ko ima odgovornost u ovom gradu i da počne da se bavi onim za šta ga građani Beograda plaćaju", zaključuje on.

mm

Press služba

Related Articles

Leave a Reply

Close