Mladenović: Jedino doslednom borbom možemo doći do konačnog cilja - pobede!

Mladenović: Jedino doslednom borbom možemo doći do konačnog cilja – pobede!

Predsednik Gradskog odbora Nove stranke Beograd Branko Mladenović istakao je, u obraćanju delegatima iz cele Srbije na XIV redovnoj Konferenciji NOVE, da u političkom životu jedne stranke postoje dva ključna trenutka - unutarstranački izbori, gde se bira rukovodstvo, i opšti izbori, gde se ona pozicionira i pokazuje snagu da promeni budućnost zemlje.

Kako je objasnio, zbog svega do sada učinjenog, kao i svega što tek predstoji, istorijski datum, 5. oktobar, kada je Konferencija NOVE i održana, zavetuje nas isključivo na borbu.
 
"Često je u javnosti vođena polemika bojkot ili ne. Mi smo čak, kao stranka, često bili napadani što se još nismo odlučili, a ja, kao neko ko aktivno učestvuje u radu, mogu da kažem da se Nova stranka, posebno u poslednjih godinu dana i te kako pozicionirala, najviše zahvaljući protestima noseći zastave Srbije i EU, i postala vidljiva. Ostvarili smo saradnju sa strankama i u regionu, ali i širom Evrope. Danas kada su mediji zatvoreni, postoji nešto što se zove pametni telefon i internet, gde svako može da vidi šta radimo. Zato i dolazimo do jednog zaključka - moramo da nastavimo da se borimo", ukazao je Mladenović.
 
Podsetivši da je Gradski odbor NOVE Beograd još početkom leta krenuo u akcije obilaska prestoničkih opština i lociranja gorućih problema u njihovom funkcionisanju, na koje vlast žmuri, on je podvukao važnost nedavnog sastanka svih članova odbora na kojem je odlučeno da se pred građane izađe sa konkretnim rešenjima, u čemu će pomoći stručnost i iskustvo Političkog saveta stranke.
 
"Vidi se da Nova stranka ima ljude koji rade, koji su sposobni da nešto reše, a ne samo kritikuju režim. Iz tog razloga vas sve pozivam da nastavimo da se borimo, jer samo borbom možemo doći do konačnog rezultata, a to je pobeda", zaključio je Mladenović.
 
 
mm

Press služba

Related Articles

Leave a Reply

Close
Close

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Close

Close