Mladenović obišao Rakovicu sa članovim OO NOVE

Mladenović obišao Rakovicu sa članovim OO NOVE

Predsednik beogradskog odbora NOVE Branko Mladenović je, zajedno sa članovima OO NOVE na Rakovici, obišao ruinirano školsko dvorište OŠ "Vladimir Rolović" i centar Petlovog brda.

Mladenović je istakao da je ovo školsko dvorište jedan od primera nemara opštinskih vlasti prema najmlađim građanima ove beogradske opštine.

Sekretar OO Rakovica Dejan Budimir dodaje da je, pored niza obećanja opštinskih vlasti, ovo dvorište ostalo ruinirano i da više liči na đubrište nego na mesto na kome svoje slobodno vreme treba da provode osnovci sa Rakovice.

Član gradskog odbora NOVE, Pavle Radović je u centru Petlovog brda ukazao na to da je na Petlovom brdu nekadašnja zgrada biblioteke, bioskopa i mesne zajednice pretvorena u mesni odbor Srpske napredne stranke, što pokazuje odnos rakovačkih naprednjaka prema kulturnim sadržajima na ovoj beogradskoj opštini.

Predsednik GrO Beograd će u narednom periodu, zajedno sa članovima gradskog i opštinskih odbora Nove, nastaviti obilazak beogradskih opština kako bi javnost upoznali sa time kako se vlast Gorana Vesića odnosi prema građanima Beograda.

mm

Press služba

Related Articles

Leave a Reply

Close