Mladenović: Rekonstrukcija Trga republike primer nesposobnosti beogradske vlasti

Mladenović: Rekonstrukcija Trga republike primer nesposobnosti beogradske vlasti

Gradski odbor Nove stranke Beograd nastavio je ove nedelje obilazak prestoničkih opština sa ciljem uočavanja glavnih problema u njihovom funkcionisanju, koji unazađuju kvalitet života svih naših sugrađana.

Tokom razgovora sa stanovnicima Starog grada, kao goruća prepreka u nesmetanom obavljanju svakodnevnih obaveza sama po sebi se nametnula rekonstrukcija Trga republike koja ne samo što traje već skoro godinu dana, nego joj se ni ne nazire kraj.
 
Kako je podsetio predsednik Beogradskog odbora NOVE Branko Mladenović, od avgusta prošle godine, kada je večiti zamenik gradonačelnika Goran Vesić svečano otvorio radove, mnogo toga se promenilo, te su tako pronađene iskopine za koje se veruje da su ostaci Stambol kapije.
 
"Prvo su o tome pisali danima, da bi opravdali svoju nesposobnost i kašnjenje, a onda su shvatili da će ta kašnjenja, kao što već i jesu, biti abnormalna, pa su brže-bolje isto zakopali, ne dajući arheolozima da urade svoj deo posla. Meni ovo ne izgleda da će biti završeno u predviđenom roku, ali hajde da pitamo gradske čelnike šta oni imaju da kažu", poručio je Mladenović.
 
Time je i najavio nastavak akcije aktivista NOVE koji će tokom celog leta, kroz razgovor sa sugrađanima, locirati ključne prepreke u razvoju glavnog grada Srbije, kako bi na jesen, nakon konsultovanja sa Političkim savetom Nove stranke, pred njih izašli sa konkretnim rešenjima radi poboljšanja svakodnevice svih Beograđana. 
 
mm

Press služba

Related Articles

Leave a Reply

Close