Mladenović: Sve što se dešava u Beogradu je uzrok prljavih misli Aleksandra Vučića

Mladenović: Sve što se dešava u Beogradu je uzrok prljavih misli Aleksandra Vučića

Predsednik Gradskog odbora Nove stranke Beograd Branko Mladenović, tokom višemesečne akcije obilaska prestoničkih opština i sumiranja ključnih problema u njihovom funkcionisanju, istakao je nekoliko sramnih poreza aktuelne vlasti, zbog kojih je Beograd otet iz ruku njegovih građana.

 

Ukazujući da se glavni grad Srbije nalazi pod totalnom opsadom naprednjačke vlasti, Mladenović je posebno istakao radove na beogradskom Trgu republike koji traju godinu dana, a još im se ne nazire kraj.
 
"Pored toga, imamo nefunkcionalan gradski prevoz, neprohodan centar Beograda, u ono što je najviše pogodilo naš grad u poslednje vreme jesu poplave koje su bile gotovo biblijskih razmera", podsetio je lider Beogradskog odbora NOVE.
 
On je podvukao da se tada večiti zamenik gradonačelnika Goran Vesić "vadio" kako je u pitanju elementarna nepogoda, ni ne pominjući sve propuste nadležnih u sprečavanju da do sličnih katastrofa uopšte dođe.
 
"Ja ti kažem, Gorane Vesiću, jedina elementarna nepogoda koja je zadesila Beograd ste ti i onaj što se naziva gradonačelnikom, a u stvari ne postoji, dr Zoran Radojičić. Ipak, svi treba da budemo svesni da ti nisi uopšte sposoban da smisliš sve ovo što se u Beogradu dešava. Sve ovo što vi radite u Beogradu je uzrok prljavih misli i perverzija onog koji je bio večiti kandidat, a nikada izabrani gradonačelnika Aleksandar Vučić. Ti, Radojičić i cela klika koja se oko tebe nalazi ste samo egzekutori ovih boleština, zaključuje Mladenović. 
mm

Press služba

Related Articles

Leave a Reply

Close