Movsesijan izazvao Jovičića na TV duel!

Movsesijan izazvao Jovičića na TV duel!

Kandidat Nove stranke za predsednika beogradske opštine Palilula Aris Movsesijan uputio je javni poziv svom protivkandidatu Aleksandru Jovičiću (SNS) na TV duel.

-Pozivam svog protivkandidata gospodina Jovičića na opštini Palilula da na demokratski način razmenimo argumente na bilo kojoj televiziji ili tribini. Mesto i vreme tog političkog duela ostavljam na odabir njemu. Nadam se da će se, za razliku od predsednika njegove stranke, Jovičić odazvati dijalogu koji predstavlja osnovnu tekovinu demokratskog društva – rekao je Movsesijan i dodao da bi jedna od tema TV duela trebalo da bude "smanjivanje ingerencija gradskih opština u Beogradu, koje trenutno sprovodi Siniša Mali".

Kako je Movsesijan istakao, ustaljena je praksa naprednjaka da beže od dijaloga, da li zbog straha od argumenata koje iznose njihovo politički neistomišljenici ili građane ne uvažavaju dovoljno da bi im dozvolili da čuju različita mišljenja. Kakogod, nedopustivo je uskraćivanje prava građanima da budu višestrano informisani, jer je to preduslov za donošenje kvalitetnih odluka, kakve će morati da donesu 24. aprila, smatra Movsesijan.

Podsetimo, Nova stranka na predstojeće lokalne izbore u beogradskoj opštini Palilula izlazi samostalno, a za predsednika ove opštine kandidovala je Arisa Movsesijana, scenaristu, režisera i doktora stomatologije.

mm

Press služba

Related Articles

Leave a Reply

Close