Movsesijan: Ovo je Slobodna zona od propagande Aleksandra Vučića

Movsesijan: Ovo je Slobodna zona od propagande Aleksandra Vučića

Predsednik Saveta Nove stranke Aris Movsesijan danas je, na konferenciji za medije u Slobodnoj zoni, naveo da su protekla 24 časa bili dežurni NOVA i Pokret slobodnih građana i sa zadovoljstvom istakao da je sve proteklo u najboljem redu.

Pored pratećeg programa u vidu brojnih akcija, svi su opozicioni lideri, odbornici i poslanici bili prisutni tokom celog dana, te su i građani imali priliku da sa njima razgovaraju.

„Padala je kiša, pa smo malo i rasli na kiši. Gledali smo „Utisak nedelje“ na platnu, hteli smo i da glasamo za predlog broj 2, za direktorku novosadskog Kanala 9 Maju Pavlović, uveče je Sergej Trifunović izvodio muzički program... Sve se uspešno završilo i sada dežurstvo predajemo Narodnoj stranci. Ova Slobodna zona je slobodna ne samo po tome što ćemo razgovarati sa svim građanima, nego je i slobodna zona od propagande Aleksandra Vučića. Ovde možete da rešite sve nedoumice i prezumpcije krivice koje je nametnuo Vučić pretvorite u prezumpciju nevinosti, da porazgovarate sa svim liderima, poslanicima i odbornicima koji će biti tu u svakom trenutku“, poručio je Movsesijan.

mm

Press služba

Related Articles

Leave a Reply

Close