Movsesijan: Vreme je da Vučića gledamo samo na History channel-u

Movsesijan: Vreme je da Vučića gledamo samo na History channel-u

Predsednik Saveta Nove stranke Aris Movsesijan poručio je danas, na protestu „1 od 5 miliona“ u Beogradu da je vreme da se, kao građani, svi ujedinimo i složno aktuelni režim zauvek pošaljemo u političku prošlost.

Obraćajući se okupljenima ispred Terazijske česme u Beogradu, Movsesijan je prvo zamolio da svi kao jedan otpevaju državnu himnu „Bože pravde“, da bi potom podvukao da, iako niko pre 6 meseci nije verovao da ćemo istrajati u protestnim skupovima, mi smo i danas na istom mestu, zahtevajući da Srbija konačno postane demokratska zemlja, na putu ka Evropskoj uniji i evropskim vrednostima.

„Pre 6 meseci niko nije verovao ni da će opozicioni političari, pod pritiskom građana, sesti za jedan sto i dogovoriti se oko osnovnih uslova za slobodne i poštene izbore. Da li ste vi za ovih 6 meseci istim intenzitetom radili, jeli, voleli? Pa ne mogu ni protesti posle toliko vremena da budu istog intenziteta! Ima jedan što tvrdi da radi 24 časa, 7 dana u nedelji. Kad god uključimo televizor, on je tamo. Ja mislim da jedino nije bio na 24 Kitchen da kuva. Bojim se da uključim Animal planet. Ali mi smo ovde da ga oteramo na History channel“, odlučno je poručio predsednik Saveta NOVE, praćen burnim povicima podrške okupljenih građana.

Movsesijan je u nastavku istakao da je aktuelna vlast simbol terora našeg obrazovanja, oteravši našu decu i radnike zauvek van granica Srbije.

„Mi smo došli da tražimo da radimo svoj posao i da od tog posla možemo da živimo. Kaže Vučić da nam raste BDP. Jedino što raste i bruto i neto su pare u njihovim novčanicima, a pogledajte svoje novčanike! Mi smo ovde da se sutra više nikada ne bi glasalo ni na kakvo zvonce. Vi ste nam potrebni i ja vas molim da nam pomognete. Ti ljudi koji su hrabro protestovali će sutra hrabro kontrolisati i biračke kutije, učestvovali mi na izborima ili ne. Izbrojaćemo svaki birački listić jedan po jedan! Borimo se za demokratiju! Živela Srbija“, zaključio je on.

Kompletan snimak govora predsednika Saveta Nove stranke Arisa Movsesijana možete pogledati na linku u nastavku:

mm

Press služba

Related Articles

Leave a Reply

Close
Close

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Close

Close