Na šta pančevački naprednjaci troše novac?

Na šta pančevački naprednjaci troše novac?

Predsednik Gradskog odbora Nove stranke Pančevo Saša Pavlovski kritikovao je pančevačke naprednjake zbog enormnog trošenja novca dok su, na primer, postojeći kapaciteti vrtića “Dečija radost”, uporno zanemarivani, nedovoljni da prime sve mališane.

- Zašto je poslednjim rebalansom budžeta grada Pančeva, a prvim u ovoj godini, gradskoj upravi, gradskoj stambenoj agenciji i Direkciji za izgradnju grada Pančeva opredeljeno gotovo 200 miliona dinara, od čega čak 134 miliona Direkciji za izgradnju grada, dok je „Dečija radost“ dobila svega 9 miliona dinara? Ovo pitamo, jer postaje simptomatično opredeljivanje ovolikog novca (i njegovog trošenja) ubrzo nakon najave raspisivanja izbora – naglasio je Pavlovski na konferenciji za medije.

Pavlovski je istakao da je “Pančevo jedini grad u zemlji u kojoj su deca kao na lutriji izvlačena da bi se upisala u vrtić, jer ne postoje dovoljni kapaciteti za prijem sve dece”:

- Pitam GO SNS Pančevo kako komentariše činjenicu da su se naprednjaci, samo u poslednjem mandatu, po treći put preselili, ponovo u još veće prostorije i ponovo na još ekskluzivniju lokaciju u gradu? Da li se taj prostor mogao iskoristiti i prilagoditi za novi dečiji vrtić?

Potpredsednik GO Nove stranke u Pančevu Zoran Milošević je pozvao predsednika GO SNS da javno odgovori na optužbe apotekara da je neko iz njegovog najbližeg okruženja učestvovao u enormnim nabavkama Apoteke Pančevo kao dobavljač platnenih vrećica i podmetača za čaše.

 

mm

Press služba

Related Articles

Leave a Reply

Close
Close

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Close

Close