Nakić na skupu u Despotovcu: Protestujemo da jednog čoveka zamenimo sistemom

Nakić na skupu u Despotovcu: Protestujemo da jednog čoveka zamenimo sistemom

Sekretar Nove stranke Đorđe Nakić održao je govor pred okupljenim demonstrantima na protestu #1od5miliona u Despotovcu, u subotu, 6. aprila, poručivši im da ih je i tu, kao i u svim ostalim mestima širom Srbije dovoljn da bi se aktuelni režim promenio na pravi način.

Nakić je podvukao da neće da priča o tome šta predstavnici vlasti rade pogrešno, jer je sve što rade pogrešno, ali i naveo da ovo nisu protesti da bismo mi jednog čoveka zamenili drugim čovekom, nego prvi put protesti da bismo jednog čoveka zamenili sistemom.

“Ovde smo da sutra ne morate da idete u Nemačku, Austriju, Švajcarsku da biste našli posao, već da u te zemlje idete da vidite i naučite i vratite se u Despotovac, da on postane Švajcarska u ovom Pomoravlju. Ovaj broj ljudi ovde smeta im više nego bilo šta drugo, jer znaju da nas ne mogu da kupe. Ono što mora da se uradi jeste da se pobedi strah, a on je ogroman. Zato Vas pozivam da sledeće subote ovaj skup premestite u Beograd i da im tamo malo opet zasmetamo. Tada ćemo im toliko zasmetati zato sto ćemo tamo biti i 14. i 15. i 16. i svaki dan, dok ne shvate da sa time sto ih žulja u cipeli moraju da se izbore, ali na fer i pošten način”, zaključio je sekretar NOVE u Despotovcu.

Kompletan snimak obraćanja Đorđa Nakića na protestu #1od5miliona možete pogledati na linku u nastavku:

mm

Press služba

Related Articles

Leave a Reply

Close