Nakić u Knjaževcu: Vučiću ćemo jednom za svagda reći zbogom!

Nakić u Knjaževcu: Vučiću ćemo jednom za svagda reći zbogom!

Sekretar Nove stranke Đorđe Nakić poručio je danas u Knjaževcu da više nikada nijedna krvava glava neće osvanutu u Srbiji i da ćemo se za to izboriti svi, zajedničkim snagama. 

On je, tokom obraćanja građanima u Slobodnoj zoni ispred Opštine Knjaževac, dodao i da se Nova stranka zalaže za normalan život u slobodnoj, evropskoj Srbiji u kojoj niko više neće strahovati za svoj život i budućnost svoje porodice.

"Ne treba ni u jednom trenutku da prihvatimo ovaj njihov način, način krvavih košulja koje se šire Srbijom. Nova stranka se zalaže za to da živimo normalno, zato smo danas u Knjaževcu. Nije to problem samo Knjaževca, već cele Srbije. Ali znajte da ćemo za nešto manje od godinu dana svi imati priliku da Vučiću jednom za svagda kažemo zbogom! I neka to shvati. I tada kada mu kažemo zbogom, neće ga spasiti ni njegovi Gašići, ni Vulini, koliko god da ih ima. Postoji u Padinskoj skeli jedna instuticija za te kao što je Vulin, i za te koji vole da prebijaju, svi će tamo završiti i to po zakonu. Ovo je poslednja krvava glava u Srbiji. Zato smo danas ovde, zato smo bili u Beogradu, zato šetamo svake nedelje. Ostajemo ovde i ostaćemo ovde do pobede", poručio je sekretar NOVE hrabrim Knjaževčanima. 

Današnjim skupom Slobodna zona je nastavila sa delovanjem i vidu svakodnevnih, aktivnih protesta kojima su skupovi "1 od 5 miliona" preneti u novu fazu suprotstavljanja aktuelnom režimu koji je porobio celu Srbiju. Neposredno pre obraćanja, funkcioneri i aktivisti Nove stranke organizovali su i akciju podele tzv. pasoša ambasadora Slobodne zone, sa ciljem širenja demokratskih i evropskih ideja na celu Srbiju, sve dok od Slobodne zone ne stignemo do ispunjenja zahteva i slobodne Srbije.

mm

Press služba

Related Articles

Leave a Reply

Close