Nakić u Valjevu: Narod u Srbiji zna kako se čisti korov i ovom će uskoro reći zbogom

Nakić u Valjevu: Narod u Srbiji zna kako se čisti korov i ovom će uskoro reći zbogom

Sekretar Nove stranke Đorđe Nakić posetio je danas Valjevo, gde je, u okviru protestnog skupa #1od5miliona, odlučno poručio svim građanima Srbije da se oslobode straha od aktuelne vlasti, jer će ista uskoro biti oterana na smetlište istorije, gde joj je i mesto.

Nakić je, pred velikim brojem okupljenih Valjevaca na Desankinom trgu, u tzv. Slobodnoj zoni, koja će ubuduće posetiti brojne gradove širom zemlje, istakao da naš narod vrlo dobro zna kako se korov čisti i da će ovaj, politički, uskoro i biti počišćen.

 

"Neka shvate da ih se ne plašimo i da ćemo ih za nešto manje od godinu dana oterati. Ima tamo i Centralni zatvor i neke institucije koje su možda pogodnije za pojedine od njih, npr. Padinska skela, gde imaju tri institucije, pa mogu da izaberu u koju će od njih. Ako bi ih Slavica ili Sanda pregledale, mislim da bi ih zadržali neko vreme na opservaciji. U Srbiji svugde postoje prelepi gradovi u kojima žive prelepi ljudi, i oni znaju kako se čisti korov. I ovaj korov će očistiti jednog dana. I reći ćemo im stalno i uvek - zbogom! I nestaće, izbrisani iz istorije Srbije i niko ih više neće pomenuti. Šest meseci Srbija šeta i traži samo da neko razgovara, a ne da ljudima razbijaju glave. Neka znaju da će im se sve te razbijene glave jednog dana vratiti u pravnom obliku, moraće zbog toga da odgovaraju. Za sve to će podneti račun na proleće sledeće godine, kada će ih građani Srbije oterati u zaborav. I zato nemojte da se plašite, ne dajte da vas zastraše i ostanite hrabri kao što ste uvek bili. Mnogo je bitno da nastavimo dalje sa svojim radom, sa ovim šetnjama, jer to ih nervira. Svaki put naglašavaju kako je sve manje ljudi po Srbiji. E pa nije! I zato se plaše", naveo je on.

Kompletan snimak govora sekretara NOVE Đorđa Nakića možete pogledati na linku u nastavku:

mm

Press služba

Related Articles

Leave a Reply

Close