Naprednjaci agresijom dokazuju svoj strah od izbora

Naprednjaci agresijom dokazuju svoj strah od izbora

Agresivne reakcije naprednjaka na jučerašnju izjavu predsednika NOVE Zorana Živkovića da su pripreme za izbornu krađu uveliko u toku, dokaz su njihovog straha od izbornih rezultata. Očigledno je da su, uz sve pokušaje manipulisanja, potkupljivanja i zastrašivanja građana, Vučićevi jurišnici svesni da svoju nesposobnost ne mogu sakriti i da će za to platiti debaklom na predstojećim izborima.

Podsećamo, Živković je ukazao na sumnjiva naprasna doseljavanja u beogradske opštine u kojima će se održati izbori, ali i na očiglednu nameru Vučićevog režima da tužilaštvo i policiju nezakonito stavi pod svoju okupaciju. Ovo je, po pravilu, izazvalo eksploziju agresije SNS horde koja zna da se brani samo napadom, a nikada argumentima. Jalovi su i pokušaji fabrikovanja činjenica naručenim saopštenjima iz lokalnih policijskih stanica. Indikativno je da su se bavili time ko se i kad doselio na, recimo, Vračar, ali nisu ni pokušali da demantuju nezakonito imenovanje vršilaca funkcije javnih tužilaca i otvorenu čistku preko 1.000 „nepodobnih“ policajaca.

Nova stranka podseća da se istim metodama koristio i Miloševićev režim 1996. i 2000. godine. Usledio je organizovani odgovor opozicije i građana koji je sprečio nasilno otimanje vlasti. Zato Vučiću i njegovim poslušnicima upućujemo dobronameran savet: krađu izborne volje možete brižljivo planirati, kao što činite, i pokušati da je sprovedete, ali u tome nećete uspeti!

mm

Press služba

Ostavi komentar

Zatvori