Naprednjaci probali da spreče tribinu koalicije „Da oslobodimo Beograd“

Naprednjaci probali da spreče tribinu koalicije „Da oslobodimo Beograd“

Aktivisti Srpske napredne stranke pokušali su da spreče održavanje tribine koalicije „Da oslobodimo Beograd“ na Banjici na kojoj su govorili četiri predsednika stranaka koalicije Dragan Šutanovac, Boris Tadić, Zoran Živković i Dejan Bulatović.

Nakon brojnih uzvika i optužbi, građani su aplauzima izbacili provokatore, dok su četvorica predsednika stranaka ustali i nisu im dozvolili da zloupotrebe ljude koji su došli da čuju rešenja ove koalicije, koja su nedavno prezentovana u „Planu za oslobođenje Beograda“.

Kandidat za gradonačelnika Dragan Šutanovac rekao je da naprednjaci kroz kapilarne glasove maltretiraju celu Srbiju, a već pet godina pokušavaju da sprovode lobotomiju nad ljudima da nigde ne možete da čujete da je poskupelo grejanje.

„Zloupotrebljavaju biračke spiskove, kradu podatke građana i šikaniraju ih ‘od vrata do vrata’. Ako se pobunite, onda vas hapse, kao što se desilo i oficiru Vojske Srbije”, naglasio je Šutanovac.

Predsednik SDS Boris Tadić rekao je da je Vučić smanjio potencijal pobune među ljdima.

„Za pobunu je potrebno ekonomsko dostojanstvo, a danas većina ne može da se uzdigne, jer se bori za koru hleba od dana do dana,” podvukao je Tadić.

Predsednik Nove stranke Zoran Živković je okupljenim građanima rekao da je Beograd okupiran ‘naprednom’ korupcijom, kriminalom i primitivizmom i da od toga moramo da ga oslobodimo 4. marta!

Predsednik Zelene ekološke partije Dejan Bulatović rekao je da ostaci režima Slobodana Miloševića pokušavaju da do kraja dokrajče Beograd i Srbiju, ali da u tome neće uspeti.

“Oslobodićemo Beograd od otpada - ekološkog i političkog”, zaključio je Bulatović.

mm

Press služba

Leave a Reply

Close