Naprednjaci spletkarenje da zamene motikama

Naprednjaci spletkarenje da zamene motikama

Od Srpske napredne stranke ne očekujemo ništa drugo no da na činjenice odgovori lažima, optužbama i drugim produktima teških halucinacija. Ne očekujemo ni da demantuju ijedan navod koji smo naveli, kao što i nisu učinili u svom saopštenju. Mi smo izneli činjenice, a činjenice se ne mogu opovrgnuti. Takođe, pošto im se priviđaju nekakve statističke greške, odgovorićemo da jedino razmere njihove bahatosti nisu na nivou statističke greške.

Podsećamo da su procedura i zakonitost subvencije koju je Živković dobio za zasad vinograda više puta ispitivani od nadležnih organa i da, koliko god se naprednjaci trudili da to prikažu drugačije – nikada nije utvrđena bilo kakva protivzakonita radnja. Dakle, jedine optužbe za „spletkarenje“ idu na račun SNS koja u tome obilato koristi svoje biltene, razglasne stanice, ali i državne organe.

Koliko su naprednjaci ogrezli u laži, dokazuje i to što čak i u svom saopštenju od pet rečenica, koje je, pretpostavljamo, krajnji domet njihove pismenosti i intelekualnih sposobnosti, ne mogu a da ne slažu, i to debelo. Kažu oni – nepostojeći vinograd. Vinograd i te kako postoji, ali više nije u vlasništvu Zorana Živkovića. To, međutim, ne sprečava članove beogradskog odbora SNS da se makar jednom u životu prihvate pravog posla, uzmu motike u ruke i odu na okopavanje ili se pridruže berbi koja je u toku. Poručujemo im da budu srećni što je reč baš o vinogradu, a ne, recimo, o pašnjaku, jer bi onda, umesto okopavanja, sa svojim koalicionim partnerom Vulinom mogli da idu u kosidbu.

 

Opštinski odbor Nove stranke Zvezdara

(napomena: ovo je saopštenje koje je izazvalo nesuvislu reakciju beogradskog odbora SNS - https://novastranka.rs/sns-zaposljavanje-cak-sedam-novih-direktora-u-sc-olimp/)

 

Foto: Kurir/Aleksandar Jovanović

 

 

mm

Press služba

Related Articles

Leave a Reply

Close