Naprednjacima prevelike oči u strahu od Zorana Živkovića

Naprednjacima prevelike oči u strahu od Zorana Živkovića

Jedan od Vučićevih glasnogovornika Aleksandar Jovičić drznuo se da na vanrednoj konferenciji za medije predsednika Nove stranke Zorana Živkovića nazove „onim koji je sa fantomkama pljačkao i razarao Srbiju“. Očigledno je da su Jovičiću, kao i ostatku SNS-u, u strahu prevelike oči, pa im se priviđa ono što ne postoji. Razjasnićemo, Živković je sa "fantomkama" povezan samo na sledeći način - tako što ih je u zatvor slao!

Podsetimo, Zoran Živkovič u godini najtežoj za Srbiju, kada je brutalno ubijen premijer Zoran Đinđić, sproveo je najuspešniju policijsku akciju „Sablja“ tokom koje je nivo kriminala u Srbiji sveden na minimum.

Za razliku od Zorana Živkovića, naprednjački kadar Jovičić može se pohvaliti samo sledećim: stranačkim kolegama koji se u sudskim spisima navode kao saradnici ozloglašenog Zemunskog klana, onima koji su bezobzirno slavili brutalne egzekucije Slavka Ćuruvije i Zorana Đinđića, onima koji su se proslavili osnivanjem fantomskih firmi, kao i onima koji su zatvorske kazne izbegli samo zahvaljujući zastarevanju slučaja.

Aleksandar Jovičić očigledno je toliko zaslepljen strahom da se ne obelodane izvršioci nezakonitog rušenja objekata u Savamali, ali i strahom od Zorana Živkovića koji je najdoslednije od svih raskrinkavao sve nezakonitosti naprednjačkog kartela, pa mu se čak učinilo da je predsednika NOVE  video na današnjoj konferenciji za medije održanoj u Novoj stranci. Podsećamo, Zoran Živković nije govorio na današnjoj konferenciji, već su to učinili Vesna Rakić Vodinelić, Alena Bukilić, Aleksandar Stanković, Aleksandar Simić i Uroš Eleković.

Takođe, budući da Jovičić ne zna gde se danas mogu kupiti „fantomke“, te iznosi neuke pretpostavke, prosvetlićemo ga. „Fantomke“ upotrebljene u današnjem performansu NOVE nisu „ispale iz kofera“, kako tvrdi, već su kupljene u trgovinskoj radnji u Masarikovoj ulici u Beogradu po ceni od 600 dinara po komadu. Verujemo da će mu ova informacija koristiti, jer je „fantomka“ ono što najbolje opisuje kriminalni karakter delovanja njegove družine.

 

mm

Press služba

5 Komentara

 1. dusko
  07.05.2016 u 10:21
  Odgovori

  Ko je taj Aleksandar Jovičić i odakle se je on našao u Srbiji i odakle je doneo taj jezik? Podseća me tim poganim jezikom na Šešelja, Cvijanovića, Smalovićku, Martinovića, Rističevića, V. Radetu, Popovića, J. Bakića pa što da ne i i Sandu Rašković, …. Što bi rekao akademik D. Mihajlović, nama iz Moravsko Nišavskog sliva, uzeli su ne samo jezik nego što je najgore i vlast. Evo premijera koji nama, recimo nišlijama tumači i predpostavlja svoje poreklo iz Bugojna kao meru stradalnosti Srba i maltene kao neku startnu prednost pred onima koji nis(mo)u stradali!
  Dokle bre?

 2. Lala
  08.05.2016 u 00:30
  Odgovori

  Jovičić je od 19. godine u politici gde je verovanto gurnuto os ljudi bliskih VUcicu u Omladinu SNS a. Poslanik i i Šef poslčaničke grupe SNS u Skupštini Beograda, s obzirom da je rodjen u Srebrenici, i da je avanzovao do ozbiljne beogradske njuške dokaz je da smo mi srbijanci debili !

  • Zaječarac
   08.05.2016 u 16:48
   Odgovori

   Vala jesmo debili… Srbijom vladaju izbegli kriminalci iz Bosne i Hrvatske!

 3. Milodrag
  08.05.2016 u 23:57
  Odgovori

  Ne mogu da verujem, pa zar ovaj bivsi fantom premijer, a sada ogoljeni lopov i dalje gamize!!!??? I ti bivsi premijeru i svi ovi tvoji botovi koje vinom pojis, MRS U RUPU i pokrijte se usima!!!

  • d
   10.05.2016 u 10:26
   Odgovori

   Prijatelju, nije ovo mesto za tebe! Idi na svoje, gde vam APORT mnogo znači. Pitaj aktuelnog premijera, zašto, kada je već tolike “Miškoviće” poapsio nije i Živkovića strpao u buvaru? Ili je možda za sebe čuva kada barem Beograd ispliva na vodi a da Mercedesima, Boinzima, Kanalima i 10 hiljaditim milijardama i ne pričamo. Pa ako i to prođe rušenje Savamale neće. Počni da štediš za cigare i pomarandže koje ćeš nositi u CZ!

Ostavi komentar

Zatvori