Naprednjačka vlast od Vračara pravi novu Savamalu

Naprednjačka vlast od Vračara pravi novu Savamalu

Pedeset i sedam porodica porodica ostaje bez mogućnosti da se svojim radom izbori za egsistenciju. Naime, juče se na Vračaru u Viškoj ulici desio još jedan slučaj rušenja. Vračarska vlast je bez ikakve prethodne najave odlučila da sruši poslovne prostore u Viškoj ulici u blizini Kalenić pijace.

Rušenje se dogodilo juče u prepodnevnim časovima uz asistenciju policije. Srušeni objekti su bili vlasništvo građanki i građana Beograda i bili su u procesu legalizacije. Vlasnicima tih objekata nije ponuđena nikakva alternativa ili naknada.

Ovim osionim činom vračarski naprednjaci pokazuju da su odlični učenici "kompletnih idiota" iz Savamale. Zapravo, pokazali su da su čak i napredniji i malo mudriji od svojih kolega iz Savamale, jer su rušili po danu bez fantomki. Nama je jasno da gospoda Goran Vesić, Milan Nedeljković, Mihailo Grupković, Uglješa Mrdić, Goran Karadžić i mnogi drugi nisu navikli da se izdržavaju od svog rada, ali ih to ne opravdava da svojim sugrađanima ukidaju mogućnost za rad i egistenciju.

Opštinski odbor Nove stranke Vračar upozorava građanke i građane Beograda da ukoliko što pre ne sklone naprednjačku vlast, slučaj Savamale će se proširiti na ostale beogradske opštine, a vrlo brzo i ostatak Srbije.

mm

Press služba

Related Articles

Leave a Reply

Close
Close

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Close

Close