Nepostojeća fabrika čipova u Pančevu još jedna u nizu laži Aleksandra Vučića

Nepostojeća fabrika čipova u Pančevu još jedna u nizu laži Aleksandra Vučića

Ekipa Nove stranke, predvođena liderom Zoranom Živkovićem, predsednikom Saveta Arisom Movsesijanom, predsednikom Nove stranke Beograd Brankom Mladenovićem i portparolom Pančevačkog odbora Igorom Grudenom, posetila je Pančevo, na mestu gde je Vučić obećavao fabriku čipova.

Da je to samo još jedna u nizu njegovih laži i obmana, dokazuje i činjenica da niko od Pančevaca sa kojima smo razgovarali nije čuo za fabriku, niti mesto na kojem je ona navodno planirana. Kako je podsetio predsednik NOVE, pre pet godina tadašnji prvi potpredsednik Vlade Vučić, govoreći o svojoj velikoj ljubavi sa Arapima, izrekao je i neistinu da će u Pančevu biti sagrađena fabrika, za koju do danas niko od građana više nije čuo.
 
"Pitali smo i policiju, ni oni ne znaju ništa, a u Pančevu nema privatnih detektiva, tako da sa te strane nismo mogli da istražimo. Zato smo došli na prostor iza fabrike UTVA, gde je po njegovoj priči trebalo da bude fabrika čipova. Od toga nema ništa. Da podsetim, nju je trebalo da otvori kompanija koja se zove "Mubadala", ali će, ako dođe na ovo tržište, ceneći Vučića, promeniti ime u "Mabudala", zaključio je Živković.
 
 
mm

Press služba

Related Articles

Leave a Reply

Close
Close

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Close

Close