Nesposobnost i licemerje Aleksandra Vučića ugrožavaju bezbednost Srba na KiM

Nesposobnost i licemerje Aleksandra Vučića ugrožavaju bezbednost Srba na KiM

Nova stranka najoštrije osuđuje još jedan bedni politički igrokaz Aleksandra Vučića i njegovog ortaka Hašima Tačija koji za posledicu ima ugrožavanje života Srba na Kosovu i Metohiji i mira na Balkanu.

Da je veliki Vučićev međunarodni ugled samo još jedna u nizu laži na kojima bazira svoje cirkuske predstave postalo je jasno njegovim priznanjem da su i KFOR i NATO znali da se sprema jutrošnja policijska akcija u Kosovskoj Mitrovici. Zato ne možemo a da se ne zapitamo zašto nije pozvao svog prijatelja Tačija u pomoć, ali i zašto njegovi predstavnici na KiM i dalje ostaju u vladi tzv. Kosova.

Lažni spasioci, heroji i "patrijote" povukli su se u podrum Andrićevog venca, odakle, putem sanitarnih prostorija svojih tabloida, koje uređuju njihovi prljavi poltroni, nastavljaju da fingiraju stvarnost i obmanjuju narod. Nažalost, svako ko poveruje u još jednu petparačku priču Aleksandra Vučića, svesno ili ne, postaje saučesnik u ovoj tragediji.

Nova stranka zahteva hitnu reakciju Evropske unije i snabdevanje srpskih enklava ,i pre svega, zdravstvenih ustanova na severu Kosova medicinskim materijalom, kako nedužni ljudi ne bi ostali žrtve čoveka sa F dijagnozom, nesposobnog da brine o svojim građanima.

mm

Press služba

Related Articles

Leave a Reply

Close