Nikakvi razgovori sa naprednjacima i njihovim plaćenicima na Vračaru!

Nikakvi razgovori sa naprednjacima i njihovim plaćenicima na Vračaru!

Nova stranka neće učestvovati u razgovorima o daljem konstituisanju vlasti u opštini Vračar na koje poziva Mihailo Grupković iz LDP, saučesnik SNS u otimanju izborne volje građana. Bilo kakav razgovor sa onim koji je bez ikakvih skrupula izigrao građane i prodao mandat koji su mu poverili, značilo bi priznavanje prevare kao legitimnog metoda političkog delovanja. Nova stranka na to ne pristaje.

Vrhunac je licemerja da Grupković poziva da se po strani ostave „lični interesi i želja za funkcijama kako bi Vračar ostao simbol demokratije“, a upravo je on izvršio najgrublji atak na demokratiju. To je učinio zajedno sa Markom Mandićem, sada već bivšim članom LS, a još jednim saučesnikom u naprednjačkoj prevari, kada je jasno pokazao da mu glas građana predstavlja samo sredstvo trgovanja. Pitamo Grupkovića kako se iscenjkao mandatom koji su mu građani poverili? Da li se namirio funkcijom predsednika Skupštine opštine i drugim ličnim privilegijama, ili je ulog bio veći? Da li je po nalogu svog partijskog šefa „menjao Vračar za Nemanjinu“?

Nova stranka smatra da je volja građana vrhunski autoritet kojim se ne sme manipulisati i trgovati. Zato zahtevamo od Grupkovića i Mandića da vrate svoje mandate koji su im građani poverili dajući glas PROTIV naprednjačkog primitivizma i bezakonja.

Mi smo bili izričiti – nikakva saradnja ni na kojem nivou sa SNS i njihovim plaćenicima, i tome ostajemo dosledni.

 

 Dr Predrag Miletić, predsednik OO Nove stranke Vračar i odbornik SO Vračar

mm

Press služba

Related Articles

Leave a Reply

Close