Niš: Komunalna policija da kazni SNS zbog plakata na zabranjenim mestima

Niš: Komunalna policija da kazni SNS zbog plakata na zabranjenim mestima

Gradski odbor Nove stranke u Nišu poziva Komunalnu policiju da ispoštuje gradsku Odluku o oglašavanju i kazni Srpsku naprednu stranku zbog lepljenja predizbornih plakata van mesta koja su za to namenjena. Plakati kojima se reklamira miting SNS izlepljeni su po autobuskim stajalištima, spoljnim delovima stambenih i poslovnih objekata, kantama za smeće, čime je direktno prekršena ova Odluka.

Ovo je prilika da gradska vlast pokaže da radi prema propisima koje je donela, kao i da je nezavisna od politike. Ovo je i prilika da Komunalna policija dokaže nazavisnost u svom radu i da sme da kazni baš sve, pa i stranku na vlasti. U protivnom, samo će potvrditi ranije sumnje da je komunalna u stvari stranačka policija SNS, koja se brutalno obračunava sa nemoćnim pojedincima koji nemaju novca da plate autobusku kartu ili sa građanima koji ne čiste sneg ispred svojih kuća.

Ukoliko Komunalna policija Grada Niša kazni SNS, opravdaće svrhu svog postojanja, a to je uvođenje komunalnog reda. U protivnom, Nova stranka zahteva od čelnih ljudi Komunalne policije da podnesu ostavke i adekvatno budu kažnjeni zbog nesavesnog obavljanja posla.

Nova stranka podseća da kazne za nepoštovanje gradske Odluke o oglašavanju nisu nimalo niske za niške prilike i kreću se od 5.000 do 500.000 dinara.

mm

Press služba

Related Articles

Leave a Reply

Close
Close

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Close

Close