NOVA Čukarica: Leglo komaraca u žarkovačkom potoku ugrožava kvalitet života građana

NOVA Čukarica: Leglo komaraca u žarkovačkom potoku ugrožava kvalitet života građana

Gradski odbor Nove stranke Beograd nastavio je akciju ukazivanja gradskim čelnicima na ključne probleme sa kojima se suočavaju prestoničke opštine i preprekama u njihovom svakodnevnom kvalitetno funkcionisanju, ovoga puta ističući sve ono na šta su nam se, kroz razgovor, požalili građani opštine Čukarica.

Kako je podvukao predsednik Opštinskog odbora NOVE Čukarica Milisav Veselinović, stanje u kojem se nalazi nadvožnjak na Ibarskoj magistrali i više je nego alarmantno. Dotrajala, iskrivljena ograda, nebezbedna za pridržavanje, trule rešetke, đubre svuda okolo, ali i leglo komaraca ispod, u tzv. žarkovačkom potoku..
 
"Ovo je naš pokušaj da rešimo višegodišnji problem u Žarkovu. U potok su pre nekoliko godina postavljene betonske cevi, ali posao nije završen, jer cevi tokom kiše formiraju bare. Tu se skupljaju komarci koji ugrožavaju celu ovu okolinu, a to dobro i sam znam, jer stanujem na 200 metara odavde, od maja, pa sve do kraja oktobra", poručio je Veselinović.
 
NOVA apeluje na sve sugrađane da nam se pridruže u akciji koju smo započeli još početkom leta i da nesposobnom beogradskim režimu pokažemo kako živi naša prestonica, ne bismo li je zajedničkim snagama spasli naprednjačkih stega i poboljšali kvalitet života svih onih kojima glavni grad i pripada.
 
 
 
mm

Press služba

Related Articles

Leave a Reply

Close