NOVA Čukarica: Neophodna pasarela na Ibarskoj magistrali pre nego što neko izgubi glavu

NOVA Čukarica: Neophodna pasarela na Ibarskoj magistrali pre nego što neko izgubi glavu

Opštinski odbor Nove stranke Čukarica, predvođen predsednikom Milisavom Veselinovićem, nastavio je akciju obilaska Žarkova kako bi, kroz neposredan razgovor sa sugrađanima, saznali šta je to što najviše otežava svakodnevicu u njihovom kraju.

Uz podršku aktivista Beogradskog odbora NOVE i njegovog lidera Branka Mladenovića posebno je ukazano na svu opasnost koju nosi nepropisno obeležen pešački prelaz na Ibarskoj magistrali. Osim što je potrebno napraviti pasarelu, kako bi se izbegle velike gužve koje se formiraju na svakih 15 minuta, posebno je važno zaštiti bezbednost pešaka, jer se na pomenutom potezu vozila kreću velikom brzinom.
 
"Prelaz je uništen, skoro da se više i ne vidi, i veliko je pitanje kada će neko tu da strada", upozorio je Veselinović.
 
Akcijom obilaska Čukarice Gradski odbor NOVE Beograd nastavio je razgovore sa građanima, započete još početkom leta, sa ciljem lociranja gorućih problema u prestonici i ponudom njihovih rešenja. Naš zadatak je unapređenje kvaliteta života svih Beograđana, koje i pozivamo da nam se pridruže, jer ovaj grad pripada isključivo njima, a ne bahatoj gradskoj vlast koja ga napredno uništava iz godine u godinu. 
 
mm

Press služba

Related Articles

Leave a Reply

Close