NOVA i DS predale zajedničku listu za izbore u opštini Zemun

NOVA i DS predale zajedničku listu za izbore u opštini Zemun

Nova stranka će na predstojećim lokalnim izborima u opštini Zemun nastupiti zajedno sa Demokratskom strankom, a izborna lista ove koalicije zauzela je poziciju broj 5 na glasačkom listiću.

Opštinska izborna komisija u Zemunu proglasila je listu DS-NOVA za kandidate za odbornike u Skupštini opštine Zemun kao petu po redu. Tim povodom, predsednik Opštinskog odbora NOVE Batajnica Ljubiša Eleković, čije je ime na listi kandidata, ocenio je da će koaliciono delovanje ove dve stranke biti usmereno pre svega na dovođenje demokratije u Zemun.

- Zajedno sa koalicionim partnerima iz Demokratske stranke, pravom opozicijom ovom naprednjačkom režimu, i bez trulih kompromisa u predizbornoj kampanji, svojim sugrađanima nudimo program, ideje i viziju jedne savremene opštinske organizacije, ali takođe i odgovornost da te ideje sprovedemo u delo nakon izbora – rekao je Eleković.

On je naveo i da će se NOVA snažno zalagati za formiranje Batajnice kao posebne beogradske opštine:

OO NOVE Batajnica kao primarni cilj sebi postavlja promociju programa i ideje da Batajnica dobije stastus nove samostalne opštine, zato što niko drugi ne može bolje da pristupi rešavanju problema od samih nas, građana Batajnice.

 

mm

Press služba

Related Articles

Leave a Reply

Close