NOVA Jagodina: Ustavni sud da se izjasni o ustupanju potraživanja Parking servisa

NOVA Jagodina: Ustavni sud da se izjasni o ustupanju potraživanja Parking servisa

Kako Gradski odbor Nove stranke Jagodina nezvanično saznaje, Parking servis AD Jagodina izvršio je ustupanje svojih “potraživanja” za neplaćena parkiranja u parking zonama u Jagodina koja su navedena u izdatim posebnim  kartama firmi JN&AN Nikolić Consulting DOO Paraćin.

Naime, tako sada ova firma izdaje opomene za plaćanje i dalje inicira postupak izvršenja za neplaćene posebne karte. Kako je NOVA Jagodina već ranije obavestila javnost, Parking servis Jagodina je pred Osnovnim sudom u Jagodini izgubio spor u prvom stepenu za naplatu “potraživanja” iz izdatih posebnih karata, a navedeno saznanje da su ovakva “potraživanja” prodata ukazuje na to da je menadžment  Parking servisa Jagodina i sam svestan tepkih izgleda za uspeh u naplati novčanih iznosa navedenih u posebnim kartama koja višestruko premašuju cenu parkiranja i čija je pravna priroda upitna. 

Gradski odbor Nove stranke u Jagodini poziva Ustavni sud Srbije da se konačno izjasni o osnovanosti ovakve naplate i otkloni pravnu nesigurnost koja postoji kod građana u vezi sa obavezom plaćanja ovih naloga izdatih od strane privrednih društava kojima je povereno vršenje  javnog ovlašćenja regulisanja parkiranja.

U međuvremenu, poniženje građana Jagodine se nastavlja u dobro poznatom maniru gradske Palme, koji je ponovo organizovao tzv. "prijem građana", ne bi li javno i u marketinške svrhe prikazao svu bedu u kojima naši sugrađani sklapaju kraj sa krajem, dok se gradski čelnici sa "3.000 za gospođu" predstavljaju kao njihovi navodni spasioci.

mm

Press služba

Related Articles

Leave a Reply

Close
Close

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Close

Close