NOVA Jagodina: Zajedno u borbu za modernu Srbiju, a ne Srbiju Palminih seoskih čučavaca

NOVA Jagodina: Zajedno u borbu za modernu Srbiju, a ne Srbiju Palminih seoskih čučavaca

Gradski odbor Nove stranke Jagodina obišao je obližnje selo Ribare, ironično ukazujući, u skladu sa predstavom lokalnih čelnika, na "istorijsko, evropsko čudo 21. veka" - poljski toalet usred njive.

Kako je ukazala predsednica NOVE Jagodina Katarina Jokić, seoski čučavac nema ni odvod ni dovod, a nalazi se pored neasfaltiranog puta, posutog tek običnim kamenjem. Napomenuvši da su otvaranju pomenutog toaleta prisustvovali svi "gradski oci", na čelu sa neizbežnim Draganom Markovićem Palmom, Jokićeva je podvukla zahtev Nove stranke da se preispitaju svi ekološki uslovi pomenutog objekta ili da se isti, ukoliko ih ne ispunjava, propisno ukloni.
 
Članica Gradskog odbora NOVE Jagodina Jelena Kostić podsetila je da su članovi našeg odbora još 1. jula podneli zahtev da prisustvuju, u svojstvu građana, sednici lokalne skupštine, ali da ih do danas niko nije kontaktirao.
 
"Šta je to tako tajno na sednicama kad su zatvorene za javnost? U Pravilniku stoji da su one javne i da je građanima dozvoljeno da prisustvuju istim. Za sve to vreme sprovodili su cirkus po okolnim selima, kao što je ukazala koleginica Katarina", navela je ona.
 
Za kraj, Gradski odbor NOVE Jagodina, zbog svega navedenog, pozvao je sugrađane da nam se pridruže u borbi, u borbi za dostojanstvenu Srbiju, dostojanstvenu Jagodinu. U njoj moramo zajedno istrajati, kako naša zemlja više ne bi bila mesto pomenutih "evropskih, limenih čuda", već zdrava, moderna, Srbija koju će poštovati.
 

 

mm

Press služba

Related Articles

Leave a Reply

Close