Nova Knjaževac: Lokalna vlast SNS-a troši ogromna sredstva, a infrastruktura opštine propada

Nova Knjaževac: Lokalna vlast SNS-a troši ogromna sredstva, a infrastruktura opštine propada

Dok opštinska vlast Srpske napredne stranke bahato troši ogromna sredstva na sadržaje vrlo sumnjivog kvaliteta, infrastruktura u opštini Knjaževac je u sve lošijem stanju. 

Građani Knjaževca su svedoci da je sve više otpada van kanti i kontejnera, da se posle kiše sve pretvara u kaljugu, jezera, ulica 9-te brigade, a da su ulice pune rupa. Nesposobnost lokalne vlasti da rešava komunalne probleme vidi se i u činjenici da i najprostiji radovi ne mogu da se završe brzo i kvalitetno, već se rupe na kolovozu koje otvara JKP standard da bi popravio postojeću infrastrukturu ne mogu zatvoriti i po više nedelja. 

Najnoviji primer totalne nestručnosti i nebrige za građane su radovi u ulici Stevana Sinđelića, Iskopana rupa, šahta sa tronošcem, nekoliko nedelja na sredini ulice, a da nikoga ne zanima da reši problem, koji se realno može sanirati za jedno prepodne.

Nova stranka odavno upozorava na potpuno nestručno vođenje naše opštine, ali odnos lokalne vlasti prema infrastrukturi ovog grada i građanima je ispod svake kritike. 

Odgovornost vlasti se ogleda u brizi, o svim segmentima infrastrukture, u svim delovima grada.

mm

Press služba

Related Articles

Leave a Reply

Close