NOVA Knjaževac zahteva od nadležnih da reše problem vodosnabdevanja sela na Staroj planini

NOVA Knjaževac zahteva od nadležnih da reše problem vodosnabdevanja sela na Staroj planini

Opštinski odbor Nove stranke Knjaževac upozorava javnost na nehumane uslove života sa kojima su suočeni meštani sela Kalna i okolnih mesta, koji već skoro dve nedelje nemaju vodu.

Naime, sramno je što niko čak ni od lokalnih medija nije našao za shodno da alarmira javnost povodom stanja u selima na Staroj planini, gde voda, i kad dođe, bude toliko slabog pritiska, što je čini nemogućom ne samo za piće, već i za ostale potrebe, poput održavanja elementarne lične i higijene domaćinstva. Situacija je još poraznija kada se uzme u obzir da smo na pragu 2020. godine, a govorimo o problemima nedostojnim jedne evropske zemlje 21. veka, kao i koliko ironično onda zvuči bajka aktuelnog režima o digitalizaciji i razvoju seoskog turizma.
 
NOVA Knjaževac stoga zahteva od nadležnih lokalnih čelnika da pod hitno reaguju i reše problem snabdevanja vodom sela u okolini Stare planine, kako bi i ovi ljudi dočekali Novu godinu sa svojim porodicama kako dolikuje, a na svoje sugrađane apeluje da zajedničkim snagama režim oteramo u političku istoriju, gde je možda bilo normalno živeti bez voda, ali pre par vekova, nikako na putu punopravnog članstva u Evropskoj uniji. 
mm

Press služba

Related Articles

Leave a Reply

Close