NOVA na Vračaru sa izbornom listom „Vračar slobodno – Bane Kuzmanović“

NOVA na Vračaru sa izbornom listom „Vračar slobodno – Bane Kuzmanović“

Opštinski odbor NOVE Vračar će na predstojećim lokalnim izborima u ovoj beogradskoj opštini nastupiti u koaliciji sa DS, SDS, LDP, SDU i LS sa zajedničkom listom „Vračar slobodno - Bane Kuzmanović“.

Potpisnici koalicionog ugovora boriće se za očuvanje demokratije u Gradskoj opštini Vračar. Zajednički će uložiti napor i upotrebiti sva demokratska sredstva da ova opština ostane bastion demokratije.

Predsednik Opšinskog odbora NOVE Vračar dr Predrag Miletić izjavio je da je siguran da će Vračarci na izborima glasati za demokratsku koaliciju u cilju daljeg razvoja Vračara i života kakav i priliči centralnoj beogradskoj opštini.

- Pobednička izborna lista "Vračar slobodno - Bane Kuzmanović" prva je izborna lista u Srbiji koja je potpuno rodno ravnopravna! Opštinska izborna komisija proglasila je našu listu pod rednim brojem 2, i to je broj čije će zaokruživanje na glasačkom listiću 24. aprila očuvati Vračar kao bastion demokratije – rekao je Miletić i izrazio zahvalnost sugrađanima na masovnoj podršci koju su svojim potpisima dali ovoj koaliciji.

mm

Press služba

Related Articles

Leave a Reply

Close