NOVA Niš i Niška inicijativa postavile na nadvožnjak na auto-putu pravu sliku budućnosti Srbije

NOVA Niš i Niška inicijativa postavile na nadvožnjak na auto-putu pravu sliku budućnosti Srbije

Aktivisti Gradskog odbora Nove stranke Niš i Niške inicijative prelepili su danas na nadvožnjaku na auto-putu Beograd-Niš plakat sa likom Aleksandra Vučića novim - sa likom uzbunjivača iz Krušika.

Nakon što su građani Srbije burno reagovali na natpis "Budućnost Srbije" sa likom samozvanog predsednika na nadvožnjaku kod Malčanske petlje, naša akcija je usledila kao logičan iskaz bunta i jasne poruke - da ovu i ovakvu vlast, koja već više od 7 godina napredno unazađuje Srbiju, ne priznajemo, niti ćemo ikada priznati. Pomenuta gradnja, koja vodi niotkuda ni prema čemu, svojevrsna je simbolika aktuelnog režima, koji državu vodi putem laži, kriminala, korupcije i obmana, jedino nepovratno do potpune propasti. Zato su članovi NOVE Niš i Niške inicijative ovom akcijom zajedno ukazali da njihovo zataškavanje afera neće proći nekažnjeno i da se situacija u koju je stavljen Aleksandar Obradović, čovek koji je ukazao na kriminal u Krušiku, kućni pritvor ne bojkotuje, već se za njegovu slobodu bori. Takvi primeri i takvi ljudi jesu oni pored kojih treba da stoji ne samo status uzbunjivača, već i pomenuta parola "Budućnost Srbije". Budućnost ove lepe zemlje nisu lopovi i plagijatori, već oni koji se ne plaše da dignu glas u borbi za bolje sutra naše dece.

Stoga će i Nova stranka i Niška inicijativa nastaviti aktivnu i doslednu borbu koja će već na proleće iduće godine zadati odlučujući udarac napredno trulom režimu na čelu sa predsednikom Vučićem i zauvek ga poslati na smetlište političke istorije, gde mu je i mesto.

 
 
 
mm

Press služba

Related Articles

Leave a Reply

Close
Close

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Close

Close