NOVA pozdravlja ukidanje pritvora Obradoviću: Pritvor sada odrediti Vučiću i Stefanovićima

NOVA pozdravlja ukidanje pritvora Obradoviću: Pritvor sada odrediti Vučiću i Stefanovićima

Nova stranka pozdravlja današnju odluku Višeg suda u Beogradu da ukine pritvor Aleksandru Obradoviću iz Valjeva, čoveku koji je ukazao na kriminal i korupciju u Krušiku i koji po svemu zaslužuje status uzbunjivača.

Podršku Obradoviću iskazali smo i na delu, podnevši, na osnovu njegovih tvrdnji, krivičnu prijavu Tužilaštvu za organizovani kriminal i to protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića, ministra policije Nebojše Stefanovića i njegovog oca Branka i bivšeg direktora Krušika Mladena Petkovića zbog malverzacija u prodaji oružja. Stoga i sada od nadležnih pravosudnih organa zahtevamo da, nakon ukidanja pritvora Obradoviću, isti odrede osobama navedenim u krivičnoj prijavi lidera NOVE Zorana Živkovića, jer su to lica koja treba da budu predmet istrage, a ne neko ko je razotkrio njihov kriminal.

Funkcioneri Nove stranke, predsednik Zoran Živković, predsednik Saveta Aris Movsesijan, prvi čovek Gradskog odbora Nove stranke Beograd Branko Mladenović i lider Foruma mladih NOVE Uroš Eleković, sinoć su bili gosti Aleksandra Obradovića u njegovom domu u Valjevu, gde su, uoči odluke nadležnog suda, istakli da on mora biti na slobodi, a da je obaveza i dužnost svih nas da ne dozvolimo da ova velika afera, kao mnoge druge, prođe nekažnjeno. Ujedno su ponovili da stoje iza predloga koji je lider Nove stranke Živković izneo na konferenciji za novinare u holu Doma Narodne skupštine, da uzbunjivač Aleksandar postane novi direktor Krušika, jer kao neko ko je godinama odlično radio svoj posao i nije želeo da žmuri na kriminal koji ga je zahvatio, to najviše i zaslužuje. 

Naša borba se zato nastavlja, kako bi kriminalnom režimu Aleksandra Vučića i SNS-ovaca konačno došao kraj, a sve ono kroz šta su prošli ne samo Obradović, već i svi koji su se usudili da dignu glas protiv naprednog urušavanja naše zemlje, epilog dobilo u povratku Srbije na put slobodnih, demokratskih zemalja Evrope 21. veka, u kojoj se kriminal kažnjava, a poštenje nagrađuje. 

 
 
 
mm

Press služba

Related Articles

Leave a Reply

Close
Close

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Close

Close