NOVA predstavljena i u Knjaževcu

NOVA predstavljena i u Knjaževcu

Povereništvo Nove stranke u Knjaževcu juče je svojim sugrađanima predstavilo osnovne ideje i načela NOVE, ali i predloge rešenja lokalnih problema, i ujedno najavilo osnivanje knjaževačkog opštinskog odbora.

 

Poverenik Nove stranke u Knjaževcu Slaviša Ranđelović je istakao da je za svega dve i po godine postojanja NOVA već prepoznata kao najdoslednija opoziciona stranka, što svojim nastupima u Narodnoj skupštini njeni poslanici Zoran Živković i Vladimir Pavićević konstatno dokazuju:

- Verujem da će se Nova stranka uskoro omasoviti i u Knjaževcu kako bismo se zajedno sa našim pristalicama izborili za principe bez čijeg poštovanja i sprovođenja ne možemo očekivati boljitak.

 

Kroz neposredan razgovor, članovi NOVE su Knjaževčane upoznali sa reformskim programima za koje se zalažu u oblasti zdravstva, ekonomije, pravosuđa i drugim oblastima. Kako su istakli, metod rada NOVE je suočavanje sa problemima i osmišljavanje njihovih rešenja, a ne samo kritikovanje vlasti koja loše radi svoj posao. Zato je, kako je saopšteno, osnovni princip NOVE taj da politika mora da se meri rezultatima, a ne samo obećanjima, a izostanak rezultata najvidljiviji je „na lokalu“. Zbog toga će primarni zadatak opštinskog odbora čije se osnivanje uskoro očekuje, biti stalni kontakt sa Knjaževčanima i evidentiranje problema, a onda i izrada predloga rešenja koji će građanima biti ponuđeni za predstojeće lokalne izbore.

 

 

mm

Press služba

Related Articles

Leave a Reply

Close
Close

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Close

Close