NOVA Šabac: Radikalska ideologija i naprednjačka tehnologija sahranjuju Srbiju

NOVA Šabac: Radikalska ideologija i naprednjačka tehnologija sahranjuju Srbiju

Gradski odbor Nove stranke Šabac najoštrije osuđuje vid neprimerenog političkog delovanja koji se juče manifestovao ispisivanjem uvredljivih sadržaja na fasadama gradskih ustanova i institucija.

To je huliganstvo i najprizemnije delovanje koje dva pojedinica, ali i njihove porodice, izvrgava ruglu i otvreno im ugržava bezbednost i slobodu. Potenciranjem u javnosti na neistini da su gospoda Čonjagić i Pajić bili aktivni učesnici kampanje na predsedničkim izborima u Hrvatskoj, krivicu za ovaj vandalski čin sigurno snose predstavnici Srpske napredne stranke (SNS) u Šapcu.

Nova stranka, kao članica koalicije sa Pokretom „Zapadna Srbija“, potvrđuje da su gospoda Čonjagić i Pajić primerni građani i porodični ljudi, te da njima spočitavati ideologiju ustaštva i fašizma, znači ne samo tešku laž i klevetu, već i ljudsku i političku glupost, nemoć i nezrelost predstavnika SNS-a.

Zato ih mi iz Nove stranke podsećamo građane na nemerljivu štetu koju je radikalska ideologija nanela srpskom narodu u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i na Kosovu i Metohiji. Danas pretvorena u naprednjačku tehnologiju vlasti, satire Srbe u Srbiji i sahranjuje državu.

mm

Press služba

Related Articles

Leave a Reply

Close