Nova stranka preuzela dežurstvo u Slobodnoj zoni! Pridružite nam se!

Nova stranka preuzela dežurstvo u Slobodnoj zoni! Pridružite nam se!

Funkcioneri i aktivisti Nove stranke, predvođeni predsednikom Saveta Arisom Movsesijanom, preuzeli su danas dežurstvo u Slobodnoj zoni, kojom su protesti „1 od 5 miliona“ uvedeni u novu fazu suprotstavljanja aktuelnom režimu koji je u potpunosti zarobio Srbiju.

Članovi NOVE će tako naredna 24 časa, do ponedeljka, 6. maja, u 13 časova, biti aktivno zaduženi za sve akcije kojima se promovišu zahtevi opozicije za fer i poštenim izborima, slobodnim medijima i povratku države na put demokratije i vrednovanja ljudskih prava uopšte.

Predsednik Saveta Nove stranke Aris Movsesijan srdačno se zahvalio aktivistima Pokreta slobodnih građana, uz čiju ćemo saradnju i pomoć sprovesti planirano dežurstvo, ali i svim kolegama iz opozicije uz koje ćemo istrajno i svih narednih dana biti u Pionirskom parku ispred Predsedništva Srbije, zahtevajući od, pre svega, Aleksandra Vučića da što pre ispuni navedene zahteve koje su usaglasili građani i opozicione stranke i pokreti.

Tokom današnjeg dana u Slobodnoj zoni biće organizovan niz akcija, konferencija za medije i razgovora sa građanima, dok posebno pozivamo sve da nam se večeras od 21 čas pridruže na pomenutom mestu, gde će, putem video-bima, biti organizovan prenos emisije „Utisak nedelje“.

mm

Press služba

Related Articles

Leave a Reply

Close