Nova stranka preuzela dužnost u Slobodnoj zoni! Pridružite nam se!

Nova stranka preuzela dužnost u Slobodnoj zoni! Pridružite nam se!

Funkcioneri i aktivisti Nove stranke, predvođeni predsednikom Saveta Nove stranke Arisom Movsesijanom, preuzeli su danas dežurstvo u Slobodnoj zoni, kojom su protesti „1 od 5 miliona“ pre deset dana uvedeni u novu fazu suprotstavljanja aktuelnom režimu koji je u potpunosti zarobio Srbiju.

Članovi NOVE će tako naredna 24 časa, do srede, 15. maja, u 13 časova, biti aktivno zaduženi za sve akcije kojima se promovišu zahtevi opozicije za fer i poštenim izborima, slobodnim medijima i povratku države na put demokratije i vrednovanja ljudskih prava uopšte.

Predsednik Saveta NOVE Movsesijan srdačno se zahvalio svim kolegama iz opozicije uz koje ćemo istrajno i svih narednih dana biti u Pionirskom parku ispred Predsedništva Srbije, zahtevajući od, pre svega, samozvanog predsednika Aleksandra Vučića da što pre ispuni navedene zahteve koje su usaglasili građani i opozicione stranke i pokreti.

„Na kiši se raste. Ja verujem da će Slobodna zona porasti na ovoj kiši i da ćemo na suncu zablistati u punom sjaju", poručio je Movsesijan, čestitavši kolegama iz Socijaldemokratske stranke na uspešno okončanom dežurstvu tokom prethodnog dana.

Tokom današnjeg dana u Slobodnoj zoni biće organizovana akcija dodele svojevrsnih pasoša ambasadora Slobodne zone, koje ćemo podeliti građanima u nameri da se poruke i ideje sa pomenutog prostora prošire na ceo Beograd, a potom i Srbiju, dok posebno pozivamo sve da nam se pridruže večeras u 19.30h kada će gost našeg Slobodnog dnevnika biti karikaturista Dušan Petričić.

Funkcioneri i aktivisti NOVE ostaće sve vreme ispred zgrade Predsedništva, spremni da u svakom trenutku razgovaraju sa svakim sugrađaninom, odgovore na pitanja i saslušaju primedbe i sugestije, sve dok se od Slobodne zone zajedno ne izborimo za slobodnu Srbiju.

mm

Press služba

Related Articles

Leave a Reply

Close
Close

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Close

Close