Nova stranka uspešno okončala celodnevno dežurstvo u Slobodnoj zoni

Nova stranka uspešno okončala celodnevno dežurstvo u Slobodnoj zoni

Funkcioneri i aktivisti Nove stranke, predvođeni predsednikom Gradskog odbora Nove stranke Beograd Brankom Mladenovićem i sekretarom Đorđem Nakićem, završili su danas dežurstvo u Slobodnoj zoni, kojom su protesti „1 od 5 miliona“ uvedeni u novu fazu suprotstavljanja aktuelnom režimu koji je u potpunosti zarobio Srbiju.

Mladenović se zahvalio sugrađanima koji su tokom protekla 24 časa pokazali veliko interesovanje za brojne akcije koje smo sproveli u cilju promovisanja opozicionih zahteva, te je sledeće dežurstvo, ali i pasoše ambasadora Slobodne zone, predao članovima i aktivistima Demokratske stranke.

Ponosni na uspeh ideje tzv. pasoša ambasadora Slobodne zone, koje smo podelili velikom građana kako bi se naša zajednička borba uskoro proširila i na celu Srbiju, nastavićemo sa borbom i promocijom ideja i vrednosti za koje se zalažemo, ali i zahteva koje su opozicione stranke i pokreti usaglasili sa organizatorima višemesečnih protesta.

Stoga ćemo i narednih dana ostati u Slobodnoj zoni, spremni da u svakom trenutku izađemo građanima u susret, ali i istrajni u borbi za slobodne i poštene izbore, slobodu medija i, pre svega, povratak demokratije kao osnovnog načela u vođenju državne politike.

mm

Press služba

Related Articles

Leave a Reply

Close