Nova stranka uspešno organizovala celodnevno dežurstvo u Slobodnoj zoni

Nova stranka uspešno organizovala celodnevno dežurstvo u Slobodnoj zoni

Funkcioneri i aktivisti Nove stranke, predvođeni sekretarom Đorđem Nakićem, završili su danas dežurstvo u Slobodnoj zoni, kojom su protesti „1 od 5 miliona“ uvedeni u novu fazu suprotstavljanja aktuelnom režimu koji je u potpunosti zarobio Srbiju.

Nakić se, uz podršku predsednika Foruma mladih Uroša Elekovića i predsednika Saveta NOVE Arisa Movsesijana, zahvalio kolegama iz Pokreta slobodnih građana uz čiju su pomoć protekla 24 časa organizovane brojne akcije, te je sledeće dežurstvo predao članovima i aktivistima Narodne stranke.

Ponosni na veliko interesovanje građana koji su tokom celog dana bili zainteresovani za razgovore sa našim funkcionerima i imali brojna pitanja i predloge, nastavićemo sa zajedničkom borbom i promocijom ideja i vrednosti za koje se zalažemo, ali i zahteva koje su opozicione stranke i pokreti usaglasili sa organizatorima višemesečnih protesta.

Stoga ćemo i narednih dana ostati u Slobodnoj zoni, spremni da u svakom trenutku izađemo građanima u susret, ali i istrajni u borbi za fer i poštene izbore, slobodu medija i, pre svega, povratak demokratije kao osnovnog načela u vođenju državne politike.

mm

Press služba

Related Articles

Leave a Reply

Close