NOVA u Nišu samostalno ide na izbore

NOVA u Nišu samostalno ide na izbore

Na predstojećim lokalnim izborima u Nišu, NOVA stranka nastupiće samostalno, a ne u koaliciji kako se u javosti spekulisalo. To je jednoglasna odluka Gradskog odbora, obrazložena tvrdnjom da je proistekla iz doslednosti i odlučnosti da se ne kalkuliše sa voljom građana koji su svoju podršku dali NOVOJ.

- Gradski odbor NOVE stranke u Nišu doneo je jednoglasnu odluku da ne potpiše koalicioni sporazum sa Ujedinjenom niškom opozicijom. Smatramo da su našem gradu neophodni novi ljudi, koji ni na koji način nisu opterećeni prošlošću. Zato će Nova započeti kampanju zasnovanu isključivo na odbrani interesa grada i stvaranju jake koalicije pre svega sa građanima – saopštio je predsednik Gradskog odbora NOVE u Nišu Ivan Jovanović.

Jovanović je rekao da niški odbor NOVE ovakvom odlukom ostaje dosledan svojoj politici i principima, ali i prema svojim biračima.

- Grad se mora vratiti građanima i ne sme biti prepušten interesima pojedinaca. Novi ljudi, nove ideje, transparentnost, jačanje komunikacije i partnerstva između stranke i građana,  smernice su na kojima će se zasnivati kampanja Nove stranke – zaključio je Jovanović.

mm

Press služba

Related Articles

Leave a Reply

Close