Nova Zrenjanin: Tužilaštvo da ispita tvrdnje o kriminalu funkcionera u slučaju prečistača

Nova Zrenjanin: Tužilaštvo da ispita tvrdnje o kriminalu funkcionera u slučaju prečistača

Nova stranka Zrenjanin poziva tužilaštvo da po službenoj dužnosti uzme izjave od funkcionera gradske uprave i vodovoda, koji su za lokalnu televiziju KTV govorili o kriminalu vezanom za prečistač vode

U izjavama su, da podsetimo, pomenuta imena visoko pozicioniranih političara, mogućih podstrekača na krivično delo koje se stavlja na teret uhapšenim osobama. Apelujemo na javnost da svi zajedno držimo pod budnim okom dalje postupanje tužilaštva i suda, jer smo bili svedoci mnogo puta do sad da su se slične akcije policije završavale kao pucanj u prazno. Ovoga puta ne smemo da dozvolimo da se ova jedinstvena prilika da se “razbistri voda” pretvori u predizborni marketinški trik, jer su politički krivci za osmogodišnju agoniju problema sa pijaćom vodom svima poznati, a i profiteri takođe.

Ovaj put zajedno sa građanima moramo biti pobednici u ovoj borbi i zato pozivamo Skupštinu Grada da na vanrednoj sednici smesta raskine ugovor o javnoj nabavci za uslugu prečišćavanje vode, a kad se već vanredno okuplja, neka raskine i ugovor o javnoj nabavci za rekonstrukciju ulične rasvete, jer će i on završiti kao prethodni - u Tužilaštvu za organizovani kriminal.

Nova stranka Zrenjanin još jednom apeluje na svoje sugrađane da nam se pridruže u borbi, jer samo doslednom i odgovornom političkom akcijom možemo aktuelni režim jednom za svagda poslati na smetlište političke istorije, gde mu je i mesto. 

mm

Press služba

Related Articles

Leave a Reply

Close