Novi kontigent Vučićevih laži odleteo u vazduh! (VIDEO)

Novi kontigent Vučićevih laži odleteo u vazduh! (VIDEO)

-Nastavljamo akciju upoznavanja srpske javnosti sa lažima Aleksandra Vučića, a te laži imaju specifičnu težinu koliko i helijum u ovim balonima – dakle, jako laku. Odlazeći premijer je i tokom ove izborne kampanje pokazao da ne može da otvori usta a da ne slaže. Dokazao je i da je najveća kukavica, jer je ponovo odbio da se u TV duelu suoči sa bilo kojim političarem koji bi mogao da mu ponudi savet i predloži adekvatnu terapiju. Naravno, političku – rekao je predsednik NOVE stranke Zoran Živković na današnjoj akciji tokom koje su altivisti NOVE pustili u vazduh balone sa ispisanim Vučićevim lažnim obećanjima.

Predsednica Saveta NOVE Vesna Rakić Vodinelić ocenila je da Srbija sve više liči na divlje društvo:

-Netolerancija, govor mržnje, cinizam i svi drugi vidovi ponižavanja javnosti, potiču od vladajuće partije a najviše od takozvanog premijera. Moramo da postanemo društvo u kojem ćemo se razumevati, u kojem niko nikom neće pretiti. Želimo demokratiju umesto strahovlade, ljudska prava, naročito ljudsko dostojanstvo koje se maže na hleb. Da bi čovek bio dostojan mora da jede bar tri puta dnevno i da ima krov nad galvom, a suviše mnogo ljudi danas ni to nema – istakla je Rakić Vodinelić.

Podsetivši da NOVA stranka samostalno nastupa na lokalnim izborima u beogradskoj opštini Palilula, kandidat NOVE za predsednika ove opštine Aris Movsesijan ocenio je da su i kampanju na lokalu obeležile laži.

-Moj protivkandidat iz SNS Aleksandar Jovičić izrekao je da će sedamsto miliona evra da se uloži u kanalizaciju na Paliluli, što je nemoguće! Svojevremeno sam ga izazvao na TV duel, jer verujem da se kampanja može voditi samo dijalogom, ali on to naravno nije prihvatio. Verujem da nije jer iza mene stoji veličina kao što je Vesna Rakić Vodinelić, profesorka Pravnog fakulteta, a iza njega pravnik Vučić koji se pravom nikada nije bavio. Zatim, iza mene stoji Vladimir Pavićević, profesor FPN-a, a iza njega Siniša Mali sa isplagiranim doktoratom. Iza mene stoji Zoran Živković, čovek koji je u najtežim vremenima za Niš uspešno vodio grad kao gradonačelnik, čovek koji je vodio najuspešniju poliicjsku akciju Sablja, a iza njega stoji Nebojša iz Beograda – rekao je Movsesijan.

 

mm

Press služba

Leave a Reply

Close
Close

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Close

Close