Novi Sad: Vučević gradskim novcem plaća bilborde za izbornu kampanju

Novi Sad: Vučević gradskim novcem plaća bilborde za izbornu kampanju

Novi Sad je jedan od najbogatijih gradova u Srbiji sa godišnjim budžetom od oko 180 miliona evra. Na žalost njegovih žitelja, ima i najbahatiju i najnesposobniju vlast u svojoj istoriji. Zato za predstojeće izbore vladajuća koalicija ne bira načine i sredstva kako bi obezbedila još četiri godine mandata za pljačkanje i razaranje Novog Sada. Za tu svrhu će poslužiti novac koruptivnim radnjama izvučen iz javnih i javno-komunalnih preduzeća, ali i na drugi način oteta sredstva Novosađana.

 

Da bi se nekako prikazali rezultati, kojih objektivno nema, potrebna je prljava i skupa kampanja. Sve će to da plate građani Novog Sada, pa i bilborde kojima će gradonačelnik da nas obavesti o „velikim uspesima“. Naime, gospodin Miloš Vučević je već sada potpisao ugovor za zakup bilborda vredan 14.000 evra za takozvanu  „uslugu informisanja javnosti putem informativnih panoa“, sve po dobrom naprednjačkom običaju sa samo jednom podnesenom ponudom i u maksimalnom iznosu predviđenih sredstava.

 

Novosadski odbor Nove stranke napominje da je sadašnja vlast u poslednje tri godine u gradskom budžetu imala na raspolaganju više od pola milijarde evra i da nijedna značajna investicija nije realizovana. To vide građani Novog Sada i zato vladajućoj koaliciji ne preostaje ništa drugo nego da prljavom i brutalnom kampanjom, koja će prevazići onu iz 2000. godine, pokuša da podmiti, prevari ili uplaši birače. Nova stranka poziva sugrađane da ne podlegnu obmanama i zastrašivanju, nego da objektivno procene i vrednuju rad  interesne koalicije koja je vodila Novi Sad poslednje tri godine.

 

mm

Press služba

Related Articles

Leave a Reply

Close