Novi Sad: Zašto se ne otvara Bulevar Evrope?

Novi Sad: Zašto se ne otvara Bulevar Evrope?

Koliko je novosadskoj vlasti stalo do interesa građana, vidi se po odlaganju puštanja u saobraćaj završenog Bulevara Evrope. Izgradnja Bulevara Evrope je svojevrsna paradigma „evropskog puta“ umivenih radikala i u njemu se ogleda sva nesposobnost, bahatost i kriminalni karakter vlasti Srpske napredne stranke.

 

Završetak radova kasni više od godinu dana, i pored obezbeđenih sredstava u budžetu grada, što pokazuje da  novosadska vlast nije sposobna da bilo šta na vreme i valjano uradi. Bahatost i bezobrazluk je što čekaju da od otvaranja, jedine ozbiljne investicije u poslednje četiri  godine,  naprave cirkus samo njima svojstven. O razmerama kriminala koji je pratio izgradnju govori i izveštaj Državne revizorske institucije u kome je utvrđeno da je ZIG  potrošio više od 200 miliona dinara za dodatne radove bez odgovarajućeg postupka javne nabavke i bez poštovanja zakonske procedure.

 

Novosadski odbor Nove stranke ovim ukazuje na obrazac ponašanja SNS vlasti da se od  obaveze da rade u interesu građana prave rijaliti programi. Jasno je svima da je namera da se termin otvaranja Bulevara Evrope što više približi predstojećim izborima i da se od toga napravi nova cirkuska predstava poput nedavnog mitinga u Novom Sadu. Do tada će glavni klovn i njegov novosadski pomoćnik otvarati razne makete, metar šine, klupu, točilicu na pumpi, rupu za semafor i druge kapitalne objekte.

mm

Press služba

Related Articles

Leave a Reply

Close