Odlaganjem sednice, SNS neće odložiti i borbu Nišlija za aerodrom

Odlaganjem sednice, SNS neće odložiti i borbu Nišlija za aerodrom

Odlaganje sednice Skupštine grada Niša na kojoj treba da se odluči o sudbini niškog aerodroma, nije ništa drugo nego pokušaj naprednjačke vlasti da kupovinom vremena otupi oštricu nezadovoljstva građana i ipak sprovede sramotnu otimačinu.

Gradski odbor Nove stranke u Nišu neće odustati od svojih zahteva  i nastaviće da insistira na tome da gradski odbornici postupe u skladu sa Ustavom i zakonima, ali i u skladu sa savešću i zdravim razumom, i stanu u odbranu niškog aerodroma i prava građanki i građana Niša.

Predsedniku naprednjaka Aleksandru Vučiću poručujemo da se što pre “uprti” u Niš, da ponese sve sporne ugovore i javno ih pročita, kao i da se izvini za sve uvrede koje je na račun naših sugrađana izrekao kako on lično, tako i njegovi naprednjački pioni. Građani Niša nisu “šteta za državu”, a još manje su “ološ elita”! Zahtevamo i da nam objasni s kojim pravom se o Nišu odlučuje za naprednjačkim stolom u Beogradu, za kojim se javna imovina čerupa, a plen deli prema privatnim dogovorima.

mm

Press služba

Related Articles

Leave a Reply

Close
Close

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Close

Close