Održana Izborna konferencija Gradske organizacije Kruševac

Održana Izborna konferencija Gradske organizacije Kruševac

Prva redovna izborna konferencija Gradske organizacije Nove stranke Kruševac održana je u nedelju, 21. februara 2016. godine. Na Konferenciji je za predsednika Gradskog odbora jednoglasno izabran Vladimir Petrović, diplomirani menadžer.

 

Zahvalivši se članovima NOVE na ukazanom poverenju, predsednik Gradskog odbora Vladimir Petrović naglasio je da će odbor raditi u skladu sa stranačkim programskim dokumentima:

- Gradski odbor će se baviti, pre svega, lokalnim političkim temama, i njegova će aktivnost biti naslonjena na Manifest Nove stranke, što znači da u svakom trenutku moramo da znamo šta treba promeniti na lokalu,  kako ćemo delovati  i  koji su naši ciljevi. U okviru ove tri velike teme ima mnogo prostora za politički rad i od sada pa nadalje samo od nas i naše aktivnosti zavisi koliko ćemo uspeti da se nametnemo biračkom telu u našem gradu.

Govoreći o budućim kratkoročnim aktivnostima Gradskog odbora, Petrović je naglasio:

- Očekuje nas izuzetno težak period političkog rada zbog predstojećih izbora i verovatno najprljavije izborne kampanje koju je Kruševac ikada imao.

Dugoročni plan rada odbora biće usmeren na širenje stranačke infrastrukture na dva nivoa, naveo je Petrović.

- Formiranje mesnih odbora u svim mesnim zajednicama, na nivou grada Kruševca i na seoskom području, sa posebnim naglaskom na angažovanje mladih ljudi.  U saradnji sa najvišim rukovodstvom stranke Gradski odbor Nove stranke će raditi na pripremi i formiranju opštinskih odbora u opštinama  Brus, Aleksandrovac, Trstenik, Varvarin i Ćićevac – istakao je Petrović.

Pored Vladimira Petrovića, politiku Nove stranke u Kruševcu ubuduće će zastupati i članovi Gradskog odbora: Julijana Milojević, lekar spec. maksilo fac. hir, Violeta Tomić, dipl. pravnik, Miroslav Savić, dipl. inž. maš, Bojan Stanisavljević, dipl. inž. prehrambene the, Života Milosavljević, SSS, Aleksandar Jovanović, sportski trener i Živojin Nikolić, inž. maš.

mm

Press služba

Related Articles

Leave a Reply

Close