Održana Izborna konferencija Gradskog odbora Nove stranke Niš

Održana Izborna konferencija Gradskog odbora Nove stranke Niš

Gradski odbor Nove stranke Niš održao je danas Izbornu konferenciju novog rukovodstva, na kojoj su, podrškom velike većine prisutnih, izabrani novi predsednik Gradskog odbora Niš, kao i Opštinskih odbora Pantelej i Medijana.

Izborna konferencija održana je u amfiteatru u parku Čair u Nišu, gde su, za veliki broj članova NOVE Niš, ispunjeni svi bezbednosni uslovi u borbi protiv pandemije koronavirusa - otvoreni prostor, adekvatna fizička distanca, kao i zaštitne maske i dezinfekciona sredstva za ruke za svakog člana. Javnim glasanjem, za predsednika Gradskog odbora Nove stranke Niš izabran je Vojkan Mladenović, veteran 63. Padobranske brigade i dosledni borac i član NOVE od prvog dana njenog osnivanja.

Njegovi saborci u godinama pred nama biće i novi predsednici Opštinskih odbora Pantelej i Medijana - Ivan Novković i Dragan Milovanović, koji će, zajedno sa članovima Nove stranke iz cele Srbije, nastaviti odlučnu opozicionu borbu za demokratsku Srbiju i njen povratak na put kojim je krenula posle Petog oktobra 2000. godine.

Izborna konferencija održana je i uz prisustvo i svesrdnu podršku predsednika Nove stranke Zorana Živkovića, predsednika Saveta NOVE Arisa Movsesijana, potpredsednika Norberta Cvijanova i Ivana Jovanovića, kao i lidera omladine Uroša Elekovića. 

mm

Press služba

Related Articles

Leave a Reply

Close
Close

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Close

Close