Održana Izborna konferencija Opštinske organizacije Novi Beograd

Održana Izborna konferencija Opštinske organizacije Novi Beograd

Prva redovna izborna konferencija Opštinske organizacije Nove stranke Novi Beograd održana je u četvrtak, 18. februara 2016. godine. Na Konferenciji je za predsednika Opštinskog odbora jednoglasno izabran Ivan Drljača, nastavnik istorije.

 

Zahvalivši se članovima NOVE na ukazanom poverenju, predsednik Opštinskog odbora Ivan Drljača naglasio je da ovom odboru, zbog raznolikog sastava i različitosti zastupljenih senzibiliteta, energije neće manjkati.

- Kao društvo, mi stojimo u vremenu, klackamo se između 20. i 21. veka. Stalno tražimo odgovore na neka pitanja i još uvek nismo ušli u epohu u koju su mnogi odavno zakoračili. Verujem da će ova zajednica kojoj pripadam, NOVA stranka, uspeti da obezbedi veliki deo odgovora na mnoštvo pitanja – istakao je Drljača.

Govoreći o budućim aktivnostima novobeogradskog odbora, Drljača je najavio tribinu koja se organizuje u susret predstojećim izborima:

- U ponedeljak, 22. februara, u sali opštine Novi Beograd održaćemo tribinu „Izbori 2016 – početak ili kraj“, na kojoj će govoriti sociološkinja Vesna Pešić, narodni poslanik NOVE Vladimir Pavićević i koordinator Saveta za zdravstvo NOVE Aris Movsesijan. Pozivam ovom prilikom građane da prisustvuju tribini, a poručujem i da je ovo tek prvi u nizu koraka koje ćemo kao Odbor napraviti.

Konferenciji je prisustvovao i zamenik predsednika Nove stranke Vladimir Pavićević koji je izabranim članovima i predsedniku poželeo mnogo sreće u daljem radu.

- Ovo je prilika i da se podsetimo samih početaka NOVE stranke. Nakon skoro tri godine, možemo sa zadovoljstvom da zaključimo da su ljudskost, poverenje i lojalnost ono što je obeležilo naš razvoj. To je taj ogroman kapital sa kojim ulazimo u predizbornu kampanju, jer upravo su to oni kvaliteti koji najviše nedostaju srpskoj politici - zaključio je Pavićević.

Pored Ivana Drljače, politiku NOVE u opštini Novi Beograd ubuduće će predstavljati i članovi Opštinskog odbora: Ratomir Hruška, Rajko Babić, Miloš Vučeković, Nebojša Milosavljević, Siniša Damjanović, Zoran Polovina, Milan Radojlović, Dušan Lisulov, Tatjana Simović i Slaven Kovačević.

mm

Press služba

Related Articles

Leave a Reply

Close