Održana Izborna konferencija Opštinske organizacije Rakovica

Održana Izborna konferencija Opštinske organizacije Rakovica

Prva redovna izborna konferencija Opštinske organizacije NOVE Rakovica održana je u četvrtak, 3. marta 2016. godine. Za predsednika Opštinskog odbora izabran je Pavle Radović.

Zahvalivši se na ukazanom poverenju, Radović je naglasio da biti na čelu jednog odbora u NOVOJ jeste velika čast, ali pre svega odgovornost. On je napomenuo da će rakovički odbor svu svoju aktivnost u narednom periodu bazirati na predizbornoj kampanji. Neophodno je, naveo je, uticati na građane da shvate važnost izbora, da se trgnu iz apatije i uzmu sudbinu u svoje ruke.

- Razumljivo je što su građani mahom apatični i nepoverljivi, jer ipak su mnogo puta bili iznevereni u prošlosti. Ali, stav da su svi isti i da pojedinac ništa ne može da promeni, jeste pogrešan! Nije tako! Nismo svi isti, a pojedinac kad se udruži sa drugim pojedincima, može mnogo da učini! Svaki glas je važan – poručio je Radović.

On je ocenio da situacija u Srbiji nikada nije bila lošija, a da je za to zaslužna prevarantska naprednjačka vlast:

- Građani ne smeju da podlegnu prljavoj propagandi! Mi svi moramo jasno da pokažemo da se ne bojimo i da nećemo popustiti pod pritisicma i zastrašivanjem. Srbija ima pametnu, vrednu omladinu i časne i poštene ljude. Oni treba da se pitaju i njihov glas na izborima treba da odluči u kakvoj ćemo Srbiji živeti.

Konferenciji je prisustvovala i v.d. predsednika Gradskog odbora NOVE Beograd Mira Petrović. Poželevši predsedniku i članovima Opštinskog odbora mnogo sreće u radu, izrazila je i zadovoljstvo što će politiku NOVE u Rakovici predstavljati nekompromitovani i časni ljudi. Kako je navela, njihova energija, posvećenost i doslednost moraju dati rezultate koji će od Srbije načiniti pristojnu državu.

 

mm

Press služba

Related Articles

Leave a Reply

Close