Održana Prva redovna izborna konferencija OO Vračar

Održana Prva redovna izborna konferencija OO Vračar

Prva redovna izborna konferencija Opštinske organizacije NOVE Vračar održana je u sredu, 2. decembra 2015. godine. Na Konferenciji su izabrani članovi Opštinskog odbora, a za predsednika je imenovan dr Predrag Miletić.

 

Miletić se zahvalio prisutnima na ukazanom poverenju i poručio da „funkcija predsednika jednog odbora u NOVOJ laska, ali pre svega obavezuje da dato poverenje i opravda“. Sumirajući dosadašnji rad vračarskog odbora, on je podvukao aktivizam članova u akcijama direktnog razgovora sa građanima, ali i u održavanju serije tribina. Kakoo je naglasio, još veći rad tek predstoji:

- Jedan od primarnih zadataka Odbora biće omasovljenje članstva. Sada, kada smo napravili ovako čvrsto jezgro, taj zadatak ćemo u narednom periodu lakše ispuniti. Takođe je u planu i formiranje Opštinskog kluba Foruma mladih. Podsticanje mladih da nam se priključe i bave politikom, biće jedan od naših prioriteta, jer upravo oni treba nas da zamene u onome što trenutno radimo.

 

Naglasivši da aktuelna naprednjačka vlast svakodnevno daje nove dokaze svoje nesposobnosti, Miletić je poručio da članovi NOVE moraju da istraju u svojoj borbi protiv takve, loše vlasti, kako bi Vračar sačuvali kao jezgro demokratije, što je oduvek i bio.

 

- Ovako lošu vlast Srbija dugo nijeimala i to nam daje snagu da kao nekompromitovana i ideološki čista politička opcija pokrenemo neaktivne i probudimo uspavane! Naša šansa i naši glasači se kriju u neizlazećem biračkom telu, zato moramo raditi na njihovom buđenju iz letargije. Ono što mogu da obećam ovde pred svima vama, da ću se truditi da uvek i na svakom mestu promovišem vrednosti Nove stranke i da kao prvi među jednakima radim na očuvanju načela „vladavine prava“. Osnovne postulate Nove politike uobličene u aktu Nove mobilizacije dužni smo svi da širimo i upoznajemo svoju okolinu sa njom – poručio je predsednik OO NOVE Vračar.

mm

Press služba

Related Articles

Leave a Reply

Close